Veelgestelde vragen

FAQ

Wat is uw vraag?

Wat is de PIFmaker?

De PIFmaker is een tool die u in staat stelt om gemakkelijk een proefpersoneninformatieformulier (PIF) op te stellen voor uw klinische studie. Dit formulier kan vervolgens worden gebruikt voor de informatievoorziening richting (potentiƫle) proefpersonen.

Wat is het voordeel van het gebruiken van de PIFmaker?

De PIFmaker stelt u in staat een PIF op te stellen die leesbaar en toegankelijk is voor de proefpersoon. Door middel van een duidelijke structuur, ondersteund met animaties en illustraties, weet de proefpersoon wat er van hem of haar wordt verwacht.

Moet ik de PIF zelf in elkaar zetten?

U kunt ervoor kiezen om zelf de PIF in elkaar te zetten, maar er is ook de optie waarbij wij dat voor u doen. Op onze tarievenpagina vindt u hier meer informatie over.

Heb ik toegang tot alle illustraties en animaties?

Binnen zowel het standaard- als het premiumpakket heeft u toegang tot alle illustraties en animaties. Het premiumpakket biedt daarnaast ook de mogelijkheid om illustraties en animaties aan te vragen.

Is de PIFmaker gratis?

U kunt kosteloos gebruik maken van een demoversie van 14 dagen, waarna u de mogelijkheid krijgt om een offerte aan te vragen. Daarnaast biedt de PIFmaker een standaard- en een premiumpakket aan. Meer informatie hierover kunt u lezen op de tarievenpagina.

Heb ik technische kennis nodig om de PIFmaker te gebruiken?

Nee, de PIFmaker vereist geen technische kennis van de gebruiker. Als u echter liever niet de tool wilt gebruiken, bieden we ook de mogelijkheid waarbij wij de PIF op maat voor u maken.